Training

Welkom op de trainingspagina!

Hier vind je de verschillende TUNE-IN intuïtie Trainingen met allemaal hetzelfde doel; zelfstandig leren intunen zodat je doelgericht kunt werken met je intuïtie, je hogere zelf en het onderbewustzijn en alle antwoorden kunt downloaden uit het Veld.

De trainingen zijn voor particulieren, ouders, maatschappelijk werkers, ondernemers, nieuwe leiders, coaches en trainers, omdat het intunen je onwijs veel tijd gaat schelen, zeer interessante inzichten oplevert, je iemand (kinderen, partners, collega’s, de organisatie) ECHT leert te zien voorbij het gedrag en verhalen en omdat de HI (Higher Intelligence) het grote plaatje overziet en grote geheel dient. Niets liever deel ik de kennis en ervaringen die ik de afgelopen decennia heb opgedaan omdat leven vanuit HI een andere wereld dient. Doe je mee?

Liefs, Eyra
Transformaties en Trainingen

Introductie video

Overzicht

Hieronder vindt je het overzicht van de verschillende mogelijkheden mbt de TUNE-IN Trainingen.
Scroll naar beneden voor meer informatie en aanmeldformulier.

* TUNE-IN Basistraining prive 1:1 met Eyra (3 sessies)
* TUNE-IN Verdiepingstraining (pakketten van 3, 5, 10 of extra losse voor persoonlijke begeleiding)
* ELEVATE YOUR TEAM (Intunen voor nieuwe leiders)
* E-GO Vervolg van de basistraining (overtuigingen opruimen)
* Ondernemen met je Hogere Zelf
* Intunen op alles (haal antwoorden uit Het Veld/De Universele intelligentie of HI (Higher Intelligence)

Deze trainingen kan je LIVE volgen of online, prive of in groepsverband.
Factuur is mogelijk (ex BTW).
Betalen in termijnen geen probleem.

 

TUNE-IN Veluwe Intuitie Training Biotahuis

3 Daagse LIVE training op de Veluwe waarbij we 3 halve dagen gaan werken in het sfeervolle Biota Huis in Putten.

Duur: 3 dagen a 4 uur

Zaterdag 4 mei 09.30 – 13.30u inclusief lunch
Donderdag 9 mei 09.30 – 13.30u inclusief lunch
Zondag 19 mei 13.00 – 17.00u met borrel (0.0)

VOORJAARSKORTING LIGHTGRID
€495,- met extra prive sessie twv €150,- online
Inclusief
onbeperkt koffie, thee en versnaperingen
lunch op een top locatie op de Veluwe.

Kan je niet maar wil je dolgraag? Laat het me weten, dan houd ik je op de hoogte.

 

TUNE-IN Masterminds Online

Via Zoom krijg je in 3 lessen de technieken van het intunen, gaan we oefenen en is er tijd om vragen te stellen. Daarnaast krijg je oefeningen en de recording mee om thuis te oefenen. Daarna krijg je onbeperkt toegang tot de TUNE-IN Q&A’s voor meer verdieping. Bij intunen geldt: oefening baat kunst! Net zoals je tig jaar naar je mind geluisterd hebt 😉

Duur: 1,5 a 2 uur.

Zaterdag 15.00 uur
Zondag’s 15.00 uur Q&A (onbeperkt toegang)
We starten zodra er genoeg aanmeldingen zijn.

VOORJAARSKORTING LIGHTGRID
€99,- ipv €195,- online groep of
€425,- ipv €495,- prive les van Eyra

TUNE-IN Bij jou in de buurt

Kan je niet op genoemde data of is de Veluwe te ver uit je buurt? Geef jezelf op met Interesse in LIVE met je woonplaats/provincie zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer we bij jou in de buurt zijn. Of huur TUNE-IN in voor jouw organisatie of groep. Hoe meer mensen kunnen intunen, hoe meer mensen vanuit het Hogere Zelf opvoeden, werken, lief hebben, producten en diensten leveren en het grote plaatje zien. Zo creeren we die nieuwe wereld vanuit WAARheid. Waarachtigheid en WAARDE. Eigen waarde. op 1 lijn zoals de universele intelligentie het bedoeld heeft.

Voorjaarsschoonmaak!

Ben je een onderdeel van ons Lightgrid?
Boek een sessie, event of training in April
en ontvang fikse kortingen!

Lid zijn is gratis en betekent niets meer dan dat we een licht grid vormen van mensen zoals jij.
Hoog gevoelig, liefde, bewust en een lichtje. Lichtjes vanuit alle hoeken van de samenleving.
Samen maken we die nieuwe wereld!
Tevens ontvang je als eerste onze speciale events en kortingen.

Welke training past bij jou?

LIVE Intuitie Training op de Veluwe

Biota Huis Putten | max 10 deelnemers
3 daagse training op de Veluwe met lunch en/of alcohol vrije borrelplank in een klein groepje.

Voordeel:
* Andere sensitieve mensen ontmoeten
* Ervaren dat je niet de enige bent
* Leren van elkaar

TUNE-IN Selfmastery - Online via Zoom

Kan je niet op bovengenoemde data of is het te ver uit je buurt? Of wil je heerlijk vanuit het comfort van je eigen huis deze training volgen? Geef je dan nu op voor de ONLINE training.

In 3 sessies a 1,5 uur leer je in te tunen zoals Eyra, intuitie uit te breiden en te herkennen, krijg je oefeningen, videos en vragenvoorbeelden mee die helpen om meer vertrouwen te krijgen in het ontvangen van inzichten. Naast de 3 trainingsessies zijn er regelmatig Q&A’s zodat je thuis kunt oefenen maar als je vragen hebt kunt instappen tijdens deze vraag sessies.

De training is op een zaterdag overdag.
Investering: 195,- euro (*)
Factuur mogelijk, ex BTW | Betaling in termijnen ook.

VOORJAARSKORTING THE LIGHT GRID
€99,- ipv €195,- online groep

Video uit de training

Tijdens de TUNE-IN! Intuitie Training leer je onderscheid te maken wat van jou is en wat niet. Leer je heel gericht contact te maken met je Hogere Zelf en te communiceren zodat je vanuit een hoger perspectief kunt kijken naar een situatie, anderen of jezelf en in nauw contact blijft met jouw blauwdruk. Je zult eerder aanvoelen of iemand, een situatie of een plek bij jou past of niet. Minder onzeker zijn, je beste maatje en innerlijke kompas altijd bij je hebben en hoog sensitiviteit als kracht gaan gebruiken.

Tijdens een van de trainingen ging Eyra in gesprek met een deelnemer over waarom intunen in het begin een beetje eng kan zijn. Haar Hogere Zelf liet oa. zien:
“De angst voor grootsheid”. Ze vertelt wat eronder zit.


TUNE-IN Training - Bij jou in de buurt

Kan je niet op bovengenoemde data of is het te ver uit je buurt? Geef je hiernaast op als INTERESSE en vul je woonplaats/provincie in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer we bij jou in de buurt zijn. Ook kan je de TUNE-IN inhuren voor jou organisatie of groep. Hoe meer mensen kunnen intunen, hoe meer mensen vanuit het Hogere Zelf opvoeden, werken, lief hebben, producten en diensten aanbieden. Behalve een 3 daagse training kunnen we er ook een weekend van maken inclusief overnachting.

Factuur mogelijk ex BTW | Betaling in termijnen geen probleem. 

E-Go! Training - Triggers opruimen

Hieronder vindt je het overzicht van de verschillende mogelijkheden mbt de TUNE-IN Trainingen.
Scroll naar beneden voor meer informatie en aanmeldformulier.
Disclaimer: De training is niet voor iedereen geschikt, ik heb daarom met iedereen vooraf een kennismakingsgesprekje.
Niet geschikt voor mensen met aanleg voor psychose of andere mentale aandoening.

Het EGO zal waarschijnlijk altijd bij ons blijven. Maar misschien is dat wel een onderdeel van het proces. Regelmatig kan het je nog laten zien wat er gezien wil worden. Fijn toch? Want met de tools van de training kan je er nu wat mee. De poses tussen triggers zullen daardoor steeds langer worden waardoor je meer rust ervaart.

Loop je toch nog tegen dingen aan en wil je thema’s als relaties, financien, gezondheid tot de bodem uitpluizen en de overtuigingen die daaronder zitten opruimen dan kan dat tijdens een prive sessie met Eyra. Zij lost het niet voor je op want je kan het nu zelf, maar in het begin is het fijn om even samen te kijken en steeds dieper te kunnen gaan naar de kern ervan.

Losse trainingssessie: €150,-
Serie van 3: €400,-
Factuur mogelijk, ex BTW
Betaling in termijnen geen probleem. 

Voorjaarskorting voor The Light grid:
Los: €100,- | 3-pakket: €300

Verdiepingstrainingen

Ondernemen met je Hogere Zelf

Als startende ondernemer of reeds werkzame ondernemer loont het om dagelijks je intuitie in te zetten voor je organisatie. Heb je de basis training intunen gevolgd, dan kan je met Ondernemen met je Hogere Zelf finetunen op je bedrijf.

Via 1:1 sessies met Eyra en je hogere zelf gaan we kijken wat het Universum door jou en je organisatie heen wil bereiken. Welke dienst of product wil het manifesteren? Maar veel belangrijker; wat zit erachter? Wat is het effect op het collectief? Je hogere zelf kan je helpen de juiste klanten te vinden, leveranciers, samenwerkingen, locatie, maar ziet ook het grote plaatje. Als we die pure guidance volgen, dat verder kijkt dan onze mind, volgt flow vanzelf.

Ondernemen met je Hogere Zelf is een training voor nieuwe ondernemers die willen werken aan een nieuwe wereld. Voorbij winst en doelen, maar zichzelf wil inzetten in een wereld vanuit het hart. 

Passie
Ondernemen met je hogere zelf is mijn grootste passie. Mijn gave laat tevens verschillende tijdlijnen zien die voor jou mogelijk zijn, zodat zoeken niet langer hoeft en we onwijs veel tijd kunnen besparen. Graag begeleid ik je dit zelf te doen en te leren de juiste vragen te stellen. Vraag een gratis gesprek aan om elkaar beter te leren kennen en te kijken wat er mogelijk is.

Liefs, Eyra
Trainer.

Pakket van 3 : €495,- ex BTW
Voorjaarskorting The Lightgrid : €400,- (boek in april)

 

Elevate Your Team - Training voor nieuwe leiders

Meer en meer leiders vragen om getrained te worden vanuit een ander perspectief. De meesten hebben The Personal Reconnection net gedaan en/of the TUNE-IN Training en zijn nieuwsgierig naar hoe dit te gebruiken op het werk. Door intuïtie in te zetten op het werk, kunnen we intappen op wat er door wil komen voor het hoogste goed van alle betrokkenen. Door jou als leider, maar ook je team, elk individu en zelfs de organisatie.

Wanneer we de targets, nummers en producten even vergeten en intunen wat er op 5D niveau door wil komen, wat verkoopt het bedrijf dan eigenlijk? Wat zit er achter de service die het aanbiedt? Kunnen we als leider de blauwdruk van onze teamleden zien? Hun ware potentieel en life purpose? Kunnen we hen de kans geven hun talenten en gaven te activeren, te inspireren en ze de ruimte geven deze in te zetten voor het hoogste goed van de organisatie en zelfs het collectief? YES WE CAN!

Wanneer we onszelf en de organisatie echt in waarde weten te zien, dan stijgen de targets en cijfertjes vanzelf. Het Universum geeft namelijk waarde aan hen die zichzelf in hun ware aard zien! Een nieuwe leider tuned in! In zichzelf. Het ware zelf. In elke schakel binnen het bedrijf. In de ware identiteit van de organisatie en het hogere doel van het bedrijf.

Elevate Your Team, is een training voor nieuwe leiders op weg naar een nieuwe wereld. Vraag een gratis gesprek aan om elkaar beter te leren kennen en te kijken wat er mogelijk is.

 

TUNE-IN! Yourself!

Een 1:1 training met Eyra

De TUNE-IN training gaat over het [her]ontdekken, herinneren en de waarheid bloot leggen van datgene dat jij altijd al was. Het gaat over de ontdekking dat je intuitie BENT, (niet hebt), hoe je dit uit kunt uitbreiden en er dagelijks mee kunt werken. Is jezelf onafhankelijkheid zien voor antwoorden en wijsheid van anderen. Is het opruimen van alles dat we niet zijn, het aanleren van nieuwe gewoonten die je gaan helpen herkennen wanneer je intuitie tegen je spreekt en wanneer EGO. Het is de signalen gaan herkennen en volgen zodat je leven meer en meer klopt voor jou en je life purpose en waarom met de dag helderder en zichtbaarder wordt.

Deze training bestaat uit
* 10 wekelijkse prive sessies
* Of 3 daagse groepstrainingen door het land (kleine groepjes)
* Of online via Zoom
* Energetische sessies en APK beurten om je steeds te upgraden naar je nieuwe level
* recap calls na afloop
* Q&A’s in een groep met andere deelnemers
* Video’s, films, artikelen en oefeningen

Zegt alles JA! IK WIL! En wil je meer weten? Klim dan in je telefoon voor een Discovery Call!

Er zijn maar een paar plaatsen per jaar beschikbaar voor prive trainingen.

Testimonials

Gaat er iets in je aan na het lezen van deze pagina?
Ben je al lang op zoek naar een opleiding die WEL bij je past? Eentje die je gaat helpen af te rekenen met angst en onzekerheid en je leert om te gaan met je hoog gevoelige antenne? Vul je interesse in en ik neem zsm contact met je op!

Ik zie ernaaruit je te ontmoeten! Samen maken we die nieuwe wereld! Door in te tunen in je hogere zelf EN Het Veld! Doe je mee?

Veel liefs,
Eyra

IK HEB INTERESSE IN

* ONLINE a € 99,- | trainingsuren 3 x 1,5 uur | Masterclass
* ONLINE a € 199,- | trainingsuren 3 x 1,5 uur | kleine groep
* LIVE Biotahuis Veluwe a € 495,- 3 x 4 uur + Q&A in kleine groep
* Prive training met Eyra a € 555,- 3 x 1 uur (*)
* Prive training a € 1755,- 10 x 1 uur | prive training
* E-GO Training triggers opruimen a 150 per keer, of 400 voor 3.

Alle deelnemers mogen onbeperkt deelnemen aan de Q&A’s die het hele jaar door online plaatsvinden.
(*) Deelnemers van The Personal Reconnection en/of sessies krijgen korting.
Een factuur is mogelijk. Prijzen zijn dan ex BTW.
Betalen in termijnen bespreekbaar.

FREE DISCOVERY CALL

Wil je eerst even kennis maken en heb je nog vragen?
Boek een Discovery Call in! Dan kijken we samen wat mogelijk is voor jou!

Ik zie ernaaruit je te ontmoeten! Samen maken we die nieuwe wereld!

Veel liefs,
Eyra

We use Cookies to give you the best experience. By using our website you automatically agree to this. Would you like more information? Then click here.