Facilitators

Eyra Moon and Mathieu Iking, founders van het stappenplan ELEVATE en The HALO Experience.

Over ons

Is er een wij? Een ik? Of zijn wij slechts een doorgeefluik voor Baas Boven, dat we het Universum, de kosmos, de bron, God, of Universele liefde kunnen noemen? Iedere vorm, of dat nu een boom, een vlinder of wij (Eyra en Mathieu), heeft zijn of haar eigen toolbox. We zien onszelf daarom meer als een hologram waardoor heen die liefde kan stromen en via onze unieke tools iets kunnen faciliteren waarin jijzelf het werk doet. Jezelf bevrijdt van oude stukken. Omdat je soms zelf door de bomen het bos niet meer ziet, doen we dat graag met jou samen. In samenwerking met je Hogere zelf, dat niet hoger is, maar je essentie is. Je kompas. Je natuurlijke zelf. Ons grootste doel is echter dat jij zelf op zoek gaat naar je blauwdruk, je life purpose, je toolbox vol talenten en gaven. We delen daarom met alle liefde de technieken die ons zijn doorgegeven, zodat je na een paar sessies, training, workshop of retreat het voortaan zelf kunt doen. Zelf antwoorden uit het veld kan halen. Zelf kan intunen. Je eigen helende frequenties kunt doorgeven.

Eyra Moon

Training - Sessies - Sound Healing

Als hoog gevoelig meisje zag, hoorde en voelde Eyra al veel. Het was voor haar de eerste jaren zo normaal dat het niet in haar opkwam dat anderen dat niet hadden. Pas toen de mensen om haar heen er als woorden als “fantasierijk”, “dromertje” en “nee, dat zie je verkeerd” erop gingen plakken, ging ze twijfelen aan zichzelf. Vooral het instituut Middelbare School paste totaal niet bij haar en steeds vaker was ze meer in de doka te vinden dan op het schoolplein, om even prikkelarm te kunnen zijn.

In de jaren die volgden zag ze hoog sensitief zijn een straf en maf en  vermeed grote groepen, steden, winkelcentra, feestjes om niet te hoeven zien/voelen. Sport en muziek werden een uitlaatklep en vlucht. Nadat er een onverklaarbare “spierziekte” geconstateerd werd, werden muziek en wijn haar ‘beste vrienden. Niet de verstandigste keuze maar het niet thuisvoelen op aarde, anders zijn, het collectief aanvoelen, maakte dat ze zich onveilig voelde, dwars soms en een zoekertje werd. (In all the wrong places). Relaties werden opvulenergie, bevestiging zoekend naar “goed genoeg zijn” en “liefde waard”. Maar vertrekkend vanuit een laag zelfbeelf laat zich raden dat dit geen heelhoudende relaties waren. Uiteindelijk gaf ze zoveel van zichzelf weg dat het Universum alles van haar afnam. Geen geld voor een huurwoning en auto woonde ze een paar jaar in een 41 jarige Mercedesbus die ze van een vriend kreeg. Omdat het in NL al snel te koud en vochtig werd vertrok ze met een envelopje van 150 euro naar het Zuiden van Europa. Een levensveranderende reis naar binnen.

Beluister onderstaand interview voor het hele verhaal. Boek verschijnt over een tijdje.

Mathieu Iking

Healing Facilitator & Space Holder

Mathieu kreeg al op jonge leeftijd de kans een reclame bureau over te nemen. Hard werken en vele uren vulde zijn dagen, maar wat hij vooral bleek was een verbinder. Van zijn opdrachtgever tot het overbrengen van hun boodschap tot en met het verbinden van het team en vijf compagnons.

Zijn leven nam een bijzondere wending toen hij ineens met healing in aanraking kwam en zichzelf te midden van Reiki Masters een workshop Quantum Touch zag doen. Het was alsof een onzichtbare hand hem de ene na de andere kans bood zich met energy healing bezig te houden. Toen hij het boek van Reconnective Healing in handen kreeg werd er spontaan iets in hem aangezet. Na het doen van The Personal Reconnection in 2008 begonnen er verschillende helende frequencies spontaan in hem te downloaden dat hij Source Healing noemt. In de jaren die volgden kwamen er verschillende methoden door van handbewegingen (zonder aanraking) tot het creeren van een veld waarin lage trillingsfrequencies worden getransformeerd uit het lichaam, energieveld en zelfs op kwantum niveau. Tevens worden de lichtcodes in het DNA geactiveerd, dat betekent dat iemand ineens de moed kan hebben de volgende stap te zetten, het vermogen tot zelfliefde of dat hun helende vermogens worden aangezet. Mathieu zijn begeleiding en uitleg tijdens de sessies zijn helder, direct en nuchter.

Eenmaal in het Zuiden van Spanje aangekomen zat ze uren, dagen, maanden en jaren naast de bus of de oceaan, lamgeslagen, niet meer weten hoe verder, gedragen door de overtuiging “Wat ik ook doe, het is toch niet goed”. In die urenlange stilte kwamen ineens antwoorden vanuit het veld. Boodschappen als “Is die ene waterdruppel zichzelf aan het vergelijken met die andere?” .. “Vormen niet alle druppels de oceaan?” .. “Wat maakt het verschil tussen een boom en jij?”

Het was het begin van de vele inzichten over de mind, vastzittende energie in familielijnen, onze antenne, het onderbewustzijn versus het pure bewustzijn, intuitie en hoog sensiviteit. Door deze inzichten en een aantal magische events die volgden kwam ze langzaam weer op haar pootjes terecht en verslond video’s, blogs en online trainingen over persoonlijke groei, relaties, de verbinding met je hoge zelf en kreeg ineens de kans een waanzinnige opleiding te doen om haar antenne en hoog sensiviteit in te kunnen zetten als kracht ipv last en anderen ermee te helpen.

Niets liever deelt ze de kennis en ervaringen die ze de afgelopen decennia heeft opgedaan.

Je kan bij Mathieu terecht voor

* Source Healing sessies (energetische clearing en DNA activatie)
* The Personal Reconnection
* Find Your Frequency Workshops

– Bij fysieke pijn
– Diepe ontspanning
– Stress release
– Opruimen en detoxing van oude energetische blokkades
– Loslaten van oude programmering, trauma
– Openen van je hart
– Activatie van je derde oog en heldere vermogens
– Activatie van moed, zelfliefde, overvloed
– Activatie en expansie van je talenten en gaven
– Connectie met je ware zelf
– Meer gronding, rust
– Ontvangen van inzichten en downloads


Eyra is inmiddels gespecialiseerd in het direct intappen in het onderbewustzijn en ziet de bronoorzaak van overtuigingen en blokkades die onze gevoelige antenne in de loop der jaren heeft opgepikt en die we ons eigen hebben gemaakt. Het is haar passie om op zoek te gaan naar je ware zijn en deze naar boven te halen. Dit doet ze via een diepe Frequency Healing dat lijkt op een geleide meditatie (maar meer is dan dat), zodat jij zelf de transformatie bewust meemaakt. Ze ziet zichzelf hierin slechts als de boodschapper van jouw hogere bewustzijn, aangezien alle antwoorden al in jou zitten.

Je kan bij Eyra terecht voor
* SCM Clearing sessies
* Bos sessies
* Training om zelf in te tunen

Tevens is ze medeoprichter van The HALO Experience waar ze zingt en handpan speelt. De zang faciliteert (net als Source Healing en de zon doet) lichtcode activatie dat betekent dat er iets aangezet kan worden in je DNA. Tevens verzorgd ze de meditatie tijdens het tweede deel, waarin SCM Clearing wordt verzorgd om overtuigingen te transformeren in het onderbewustzijn.

Je kan Eyra volgen via:

Mathieu is gespecialiseerd in het werken met energie en herverbinden met je ware essentie. Hij vindt niets leuker dan je te helpen inzien wat aangepraat is en wat jij echt bent. Zijn motto is dan ook “brutually honest” tegenover jezelf te durven zijn en loslaten wat je niet meer dient. Tevens gebruikt hij het woord spiritualiteit niet. “Alles is energie en daar is niets raars of spiritueels aan. Deze hier download helende frequencies en een tandarts download tandarts”. Bekijk onderstaand interview maar eens met Danielle Hermeler voor de podcast ‘Engel op Aarde’.

 

Mathieu is mede oprichter van The HALO Experience waarin hij tijdens de eerste sessie rondloopt en bewegingen met zijn handen maakt rondom het hoofd, hart en lichaam, zonder daarbij aan te raken. Hij nodigt hierbij helende frequencies uit datgene te laten doorkomen wat jou op dat moment verder helpt naar je volgende stap. Hierbij stuurt hij niets. De frequencies doen het werk in samenwerking met je hogere zelf. Tijdens de tweede sessie blijft hij zitten en creert als het ware een veld waarin de lage trillingsfrequenties die loskomen tijdens de meditatie van Eyra opgelost worden.

 

Je kan Mathieu volgen via:

We use Cookies to give you the best experience. By using our website you automatically agree to this. Would you like more information? Then click here.