Events

Raising Your Vibration | Calendar

HALO online

Last Friday of the month
19:00-20:00h
Groupclearing

When we clear as a group something really powerful happens. As one of the participants described: "I could feel the others. The love, the space we were holding for each other. It gave me the strenght to let go what was trying to withhold me for so long."

During this online event you will
* Experience a gentle guided meditation in which we let go of old habits, fears and beliefs
* The activation of your talents and gifts in your DNA by the healing frequencies of Source Healing
* and will you be guided to experience to be reconnected with your true self.

The session takes about one hour and is facilitated by Mathieu Iking (Source Healing) and Eyra (meditation and SCM Clearing). It takes places on ZOOM.

Investment: 25 euro

Truth!

ITALY
Exclusive Self Leadership Training for Entrepreneurs and Leaders

We just returned from a wonderful few days in our Hotel for the Soul in Italy for a very exclusive training and life changing experience for Entrepreneurs and Leaders.

Hidden from the world, in total digital detox for a few days in the middle of nature in an old monastery but with the luxury from a hotel, you will receive a life time opportunity to be day and night with Eyra and Mathieu to clear, restore, balance and reconnect to your life purpose, learn to have access to your higher consiousness and a new way of leading your business. You will fly back home rich with life changing tools to do it yourself, boosted in frequency and a heart full of amazing experiences, reconnected in truth and with other light beings.

Our next date is not yet known, but when you have a group of at least 4 to 5 people we can set up a date.

On Tour

23-30 November 2022 Nederland
VOOR BOEKINGEN KLIK HIER!

The HALO Experience gaat weer op tournee door Nederland!
Op verschillende locaties * zie programm* kan je naar

- THE HALO EXPERIENCE
[Mathieu & Eyra]
Groepsessie van 2 uur met Source Healing, Sound Healing, SCM Clearing, DNA Activatie en Quantum met Mathieu en Eyra
Transformatie waarde 65 euro

- PRIVATE HALO [Mathieu & Eyra]
Prive Halo Experience van 2 uur met Sound Healing
Mathieu & Eyra
Transformatie investment 375 euro [koppels 550]

- SOURCE HEALING & SCM CLEARING [Mathieu & Eyra]
Privesessie met tune ins van Eyra in je onderbewustzijn om de bronoorzaak van blokkades, oude energie en belemmerende overtuigingen op te ruimen in zowel de mind, lichaam als energieveld als wel de integratie van de waarheid. Met de nieuwste Source Healing [Mathieu] op quantum niveau.
250 euro

- SCM Clearing & Guidance [Eyra]
Prive sessie met tune ins van Eyra in je onderbewustzijn om de bronoorzaak van blokkades, oude energie en belemmerende overtuigingen op te ruimen op mind niveau als wel de integratie van de waarheid in je subconsciousmind.
Jouw transformatie waarde: 150 euro

- Source Healing & Guidance [Mathieu]
Het loslaten van oude blokkades, energie, opgeslagen emoties,
in lichaam en energieveld, als ook DNA activatie.
Waarde: 150 euro

- The Wheel of Truth (met Eyra)
Het leren leggen van een medicijnwiel en krachten veld op basis van de indianen leer. Voor hoog gevoelige personen en mensen die geinteresseerd zijn in het werken met de oerwetten van de natuur.
Investering in jezelf : 299 euro inclusief 1,5 uur live training en 2 terug kom sessies per zoom om samen te oefenen.

- The Personal Reconnection. (met Mathieu)
Krachtige activatie waarbij je meridianen gereconnect worden met de lijnen van de aarde en het Universum. Een ongekende upgrade van waar je nu bent!
333 euro

We zijn tijdens een tourweek ook beschikbaar voor Source Healing en Subconscious Mind Clearing privé sessies op deze locaties of elders. Daarnaast bieden we met The Personal Reconnection en The Wheel of Truth krachtige, life changing tools. Ze zijn onderdeel van ons unieke 3-stappen programma om je naar het volgende niveau te brengen van je persoonlijke evolutie!

SCM Clearing

Opruimen onderbewustzijn

Deze transformatie methode is in Nederland nog vrij nieuw en gaat diep in op de bronoorzaak van onze overtuigingen, angsten, onzekerheden en andere blokkades die onze levensstroom in de weg zitten. Tijdens de 1:1 sessies tune ik in om te kijken waar, wanneer en waarom deze ontstaan zijn. In gesprek met je Hogere (Ware) zelf wordt de waarheid van die situatie getoond. Eenmaal de waarheid gezien verliest de Mind zijn interesse en is er opluchting en ruimte.

HOE?
De sessie bestaat uit een kort gesprekje, waarna we via een visualisatie het onderbewuste in gaan. We gaan hierbij niet diep in oude wonden wroeten, maar eerder op zoek naar de waarheid. Middels een speciale techniek wordt deze op diep niveau geintegreerd en de energie van je onderbewustzijn veranderd. Hierdoor wordt een nieuwe mind gecreerd (quantum fysica) en is de transformatie blijvend. Hoe vaker je dit doet, hoe helderder wordt wie en wat jij echt bent en wat je life purpose is. Als je echt je leven blijvend veranderd wilt zien is dit HET startpunt!

Transformatie
€ 150

Source Healing

Verbinden. Loslaten. Herstellen.

Een absolute aanvulling op SCM Clearing is Source Healing omdat het met een breed scala aan verschillende helende frequenties werkt en op plekken komt waar wij met onze mind niet bij komen. Ze komen rechtstreeks van de Bron en werken via het hart. Het biedt genezing maar ook ‘tuning’, omdat het het lichaam in een hogere vibratie brengt en het zelfhelend vermogen activeert. Welke frequenties er doorkomen hangt af van jouw behoefte op dat moment, dus elke sessie zal anders zijn. Genezing kan plaatsvinden op elk niveau: lichaam, geest en ziel. En de frequenties werken nog een aantal door dagen na de sessie. Het is effectief tegen o.a. pijn, stress, emotionele problemen maar kan ook inzichten bieden. Het werkt in persoon en op afstand. 

Het zal je helpen om je opnieuw te verbinden met je essentie, loslaten wat je niet meer dient en de balans herstellen.

Investering:
– Source Healing sessie: €100
– Source Healing sessie & Guidance: €150

Facilitator: Mathieu Iking

Source Healing + SCM Clearing in 1 sessie

Loslaten in alle lagen

Een bijzonder krachtige ervaring is een sessie met Mathieu en Eyra tegelijk!

Eyra tuned in op je onderbewustzijn om te kijken wat de bronoorzaak is van je beperkende overtuigingen, angst, blokkades op het gebied van relaties, gezondheid, financien en life purpose, terwijl Mathieu Source Healing faciliteert dat op een veel dieper level opruimt. Ook de integratie van de waarheid zal tijdens deze sessie op alle levels gebeuren; de mind, de body en quantum.

The Personal Reconnection

Verbinding met het Universum

The Personal Reconnection is een hele krachtige energetische activatie die je weer in verbinding brengt met je essentie. Met je waarom en je programma.

Het helpt ons de juiste ingevingen, informatie en activatie te ontvangen om dat programma volledig tot haar recht te laten komen en verder te ontwikkelen. The Personal Reconnection is daarom een enorme upgrade van je leven!

The Personal Reconnection is een activatie die verspreid wordt over twee sessies van een uur met minimaal een nacht ertussen. Terwijl je op de behandeltafel ligt worden 108 energie punten en lijnen boven en rond je lichaam verbonden met het lijnenstelsel van het Universum en geactiveerd. Dit precisiewerkje waarbij je niet aangeraakt wordt, duurt zo’n
30 a 40 minuten.

Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op het universum voor de transfusie van licht en informatie. Met onze levensstijl (meer achter de computer en telefoon dan verbonden met de natuur, fabriekseten, te veel suiker, alcohol, drugs, beïnvloeding van media, de maatschappij, overtuigingen, etc), zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

De activatie zorgt ervoor dat er ‘nieuwe’ Axiatonale lijnen aangebracht worden die ons weer aansluiten op het systeem. Hierdoor komen unieke trillingsfrequenties, licht en informatie die gebruikt worden:

om onze DNA strengen te activeren (zoals het vermogen tot liefde, plezier, overvloed, je talenten en vaardigheden)
voor de genezing en balans in ons lichaam
inzichten, dromen, synchroniciteit dat ons helpt onze life purpose te vinden en de juiste mensen en omstandigheden te herkennen voor onze volgende stap.

Investering voor de 2 sessies: €333
– Inclusief GRATIS Source Healing sessie
– Gespreide betaling mogelijk

Facilitator: Mathieu Iking

We use Cookies to give you the best experience. By using our website you automatically agree to this. Would you like more information? Then click here.