Aanbod

Op deze pagina vind je onze visie over
* Wat is Healing?
* Hoe werkt het?
* Wat is de impact van jouw healing op de wereld?
* Ons aanbod.

Wat is Healing?

“Wat Is Healing? Hoe Werkt Het?” vroeg ik tijdens een van mijn vele morning tune-ins en gesprekken met Het Veld.

“Mensen zien. Echt zien!” was het antwoord. “Wat ze zijn! Achter de verhalen van de mind. Achter hun beperkende overtuigingen. Achter de ervaringen. Wanneer jij als facilitator van sessies (geen healer*), hen ziet zoals het Universum hen ziet, gaan ze zichzelf zien zoals het Universum hun ziet. Dan begint de healing. Wat niets meer is dan terug in waarheid te keren. Je waarde in te gaan zien. Je kern. Je oorspronkelijke zijn en zelf: heelheid. De heelheid die er ten diepste altijd is geweest en altijd zal zijn.

Hoe?

1. Zie de bronoorzaak.
Waar is het begonnen? In welke situatie in dit leven, creëerde de mind een gedachte / overtuiging over zichzelf, die anders is dan hoe het Universum het ziet.

2. Toon de bronoorzaak
Door aan mensen de bronoorzaak te laten zien (die verder gaat dan dat moment en veel eerder is ontstaan dan het zelf), wordt men bewust. Wanneer je bewust bent, is het niet meer onbewust. Alles dat onbewust is, heeft een enorme kracht, omdat het met je aan de haal lijkt te gaan. (Tot je er bewust van bent).

3. Het wil gezien worden
In plaats van het weg te duwen, wil het gezien worden, aandacht krijgen. Zonder hierbij heel lang in oude verhalen en pijn te wroeten, maar er wel naar te kijken. Aan het licht te brengen. Liefde en aandacht geven. Pas dan kan het terugkeren naar het licht en transformeren.

4. Opruimen
Eenmaal gezien is het niet meer nodig om het vast te houden. Door het samen op te ruimen, komt er nog meer bewustzijn bij en heeft de mind het gevoel dat ie mee mag spelen. Doors open from the inside; ofwel, door het echt te snappen, is de transformatie blijvend.

5. Opruimen in het onderbewustzijn
Omdat het onderbewustzijn ons perspectief van de wereld bepaalt, is dit DE plek om het op te ruimen. Het herschrijft de harde schijf. Dat is de kracht van SCM Clearing.

6. Integratie in het onderbewustzijn.
Door mensen te laten zien wie (wat) ze zijn en wat hun waarde is voor het Universum, creëert dit inzicht nieuwe neuro-paden in het brein. Deze zijn verantwoordelijk voor het perspectief van de wereld en zorgen dat andere kansen en mogelijkheden gezien worden en de juiste mensen en situaties herkent.

7. Transformatie op alle lagen
We zijn multi layered beings. Door de clearing en integratie te laten plaatsvinden op zowel mind niveau, maar ook het lichaam, celniveau, het energieveld en zelfs kwantum niveau is de transformatie blijvend.

8. Zelf doen
Door oefeningen en krachtige tools aan te leren, leert men het ware zelf te herkennen van het ikje (de persoonlijkheid), hun eigen blauwdruk en DNA te ontdekken. Dit gaat een nieuw leven creëren dat past bij de eigen blauwdruk. Door het zelf te doen krijgt men meer zelfvertrouwen en blijft de kennis niet alleen hangen in het hoofd, maar wordt het een staat van zijn.

Wil je kennis maken met ons programma?
Boek nu je eerste sessie!
Of lees verder!

Het Grote GeHEEL

Waarom is heling belangrijk?
Hoe meer mensen hun blauwdruk volgen (de ambitie die het Universum voor ze had toen het hen maakte), hoe beter voor het grote geheel. Het Universum heeft met een ongekende intelligentie alle vormen gemaakt zodat ze bijdragen aan de groei van het Universum. Door te clearen wat niet van ons is en ons te verbinden met wat wel, dragen wij (allen) bij aan de groei van het Universum.

Daarnaast verhoogt het onze trillingsfrequentie als we de dingen doen waar we blij van worden en die ons gemakkelijk afgaan. Het veld om ons heen bestaat daarmee ook uit de energie van joy, liefde, harmonie, overvloed, vrijheid etc. Ieder wezen dat met ons veld in aanraking komt, wordt daarmee als het ware “aangezet”. En omdat ALLES verbonden is met elkaar, zo ook Het Grote GeHEEL.

Wil jij jezelf bevrijden van angst en beperkingen?
Van die rotgedachte dat jij niet goed genoeg bent?
Vrijheid zijn?
Je heelheid en grootsheid ontdekken?
Op een fijne, liefdevolle manier?

Hoe meer mensen hun blauwdruk volgen (de ambitie die het Universum voor ze had toen het hen maakte), hoe beter voor het grote geheel. Het Universum heeft met een ongekende intelligentie alle vormen gemaakt zodat ze bijdragen aan de groei van het Universum. Door te clearen wat niet van ons is en ons te verbinden met wat wel, dragen wij (allen) bij aan de groei van het Universum.

Daarnaast verhoogt het onze trillingsfrequentie als we de dingen doen waar we blij van worden en die ons gemakkelijk afgaan. Het veld om ons heen bestaat daarmee ook uit de energie van joy, liefde, harmonie, overvloed, vrijheid etc. Ieder wezen dat met ons veld in aanraking komt, wordt daarmee als het ware “aangezet”. En omdat ALLES verbonden is met elkaar, zo ook Het Grote GeHEEL.

Het Aanbod

Hieronder tref je ons gehele aanbod waarbij jij jezelf bevrijdt van overtuigingen, angst, onzekerheid en alles wat je in de weg zit om je mooie bron-zelf te zijn. Wil je alles doen en een fikse korting ontvangen, boek dan ELEVATE! Het totaal programma.

SCM Clearing
1:1 met Eyra Moon

Tijdens een liefdevolle en zachte sessie gaan we samen de bron van oude blokkades en overtuigingen transformeren, de energie van je onderbewustzijn veranderen en je familie lijnen opschonen.

Investering voor het leven:
150 euro

Advies:
1 sessie Moederlijn
1 sessie Vaderlijn

 

Clear 10
1:1 met Eyra

Tijdens deze sessie gaan we de bron overtuigingen uit de eerste tien jaar van je leven transformeren en de waarheden integreren die jouw hogere zelf ons laten zien.

Transformatie prijs: 150 euro

Clear at all levels
2:1 Eyra en Mathieu

Dezelfde sessie als de SCM Clearing maar nu met Mathieu Iking samen. Hij faciliteert tegelijkertijd Source Healing dat een veld creert van hogere trillingen die helpen op te ruimen alles dat er naar boven komt tijdens deze sessie. Niet alleen op mind niveau, maar ook energetisch, cell niveau en zelfs kwantum *zielsniveau en verder.

Transformatie waarde:
250 euro

Source Healing 1
1:1 met Mathieu

Tijdens de Source Healing sessie lig je op een behandeltafel. Mathieu nodigt hoge trillingsfrequencies uit die oude energie, blokkades en emoties opruimt uit je lichaam en energieveld, en tevens de lichtcodes in je DNA activeert. Denk aan talenten en gaves, maar ook overvloed, zelfliefde, vertrouwen. Elke sessie is verschillend, omdat het je biedt wat jij op dat moment nodig hebt.

Waarde: 150 euro

 

 

Source Healing 2
1:1 met Mathieu

Integratie sessie op diep niveau. Deze wordt vaak gegeven in combinatie met SCM Clearing om op diep niveau te integreren, maar kan ook gegeven worden als je al veel aan healing en bewustwording gedaan hebt en het geleerde wilt laten integreren op kwantum level (cel niveau en zielsniveau).

Investering:
150 euro

 

 

 

The Reconnection
met Mathieu

The Personal Reconnection bestaat uit 2x een uur met een nacht ertussen. Je ligt op de behandeltafel terwijl Mathieu 108 energiepunten van je meridianen verbindt met het veld en de leylijnen van de aarde. Deze activatie brengt je in het oog van je eigen storm, of wel je eigen kracht. De herverbinding maakt dat je meer helderheid krijgt over je life purpose en meer gronding. Een hele krachtige tool die iedereen in zijn leven maar 1x hoeft te doen!

Reconnection: 333 euro

Training
Zelf leren intunen

Binnenkort start de training waarin we LIVE op verschillende plekken in het land de tools gaan leren om zelf in te kunnen tunen, zelf je eigen bronoorzaken op te sporen en op te ruimen, zelf de waarheid te zien en integreren, je DNA te ontdekken en samen met je hogere zelf en antenne een leven te creeren dat past bij jouw blauwdruk. Je leven gaat nooit meer hetzelfde zijn en zet je volledig in je eigen kracht omdat je met je antenne alle antwoorden uit het Universum kunt halen.

Transformatie waarde:
afhankelijk van de grootte van de groep.

The Halo Experience Group sessions

Je trillingsfrequentie verhogen in een groep is onwijs krachtig. Niet alleen voor jezelf, maar voor de hele planeet. The HALO Experience is de manier ook om het werk van Eyra en Mathieu te leren kennen, omdat je kennis maakt met SCM Clearing en Source Healing en daarnaast in een hoog trillingsfrequentie badje gelegd wordt. Samen met de muziek en vocal activatie van Eyra, een hele bijzondere ervaring.

Kleine zaal: 65 euro
Grote zaal: 35 euro

 

The Experience from others

“Eyra is very pure, safe and clear. She was able to go deep into the root of the belief that is causing problems and clear it immediately.
She knew exactly how to uncover the truth and brought my power back to the surface. Highly recommended for growth!”

“Eyra has been instrumental in helping me move forward in my journey. She has amazing intuitive insights in saying bye bye to ego mind and tapping into True Self. Thank you, Eyra.”

“Eyra Moon and I had an amazing session that unraveled yet another layer of the past. She guided me into the subconscious mind reaching a root cause of an experience that was still blocking me in the present. I felt a definitive shift occur as the release of this unhealthy memory left me. “

We use Cookies to give you the best experience. By using our website you automatically agree to this. Would you like more information? Then click here.