Training [NL]

Welkom op de trainingspagina!

Hier vind je de verschillende TUNE-IN intuïtie Trainingen met allemaal hetzelfde doel; zelfstandig leren intunen zodat je nooit meer afhankelijk bent van anderen, doelgericht kunt werken met je intuïtie, je hogere zelf en het onderbewustzijn. De trainingen zijn voor particulieren, ouders, maatschappelijk werkers, ondernemers, nieuwe leiders, coaches en trainers, omdat het intunen je onwijs veel tijd scheelt, zeer interessante inzichten oplevert, je iemand (kinderen, partners, collega’s, de organisatie) ECHT leert te zien voorbij het gedrag en verhalen en omdat de Higher Mind het grote plaatje overziet en grote geheel dient. Niets liever deel ik de kennis en ervaringen die ik de afgelopen decennia heb opgedaan omdat leven vanuit je Higher Mind een andere wereld dient. Doe je mee?

Liefs, Eyra
Transformaties en Trainingen

Overzicht

Hieronder vindt je het overzicht van de 3 mogelijkheden mbt de TUNE-IN Trainingen. Scroll naar beneden voor meer informatie en aanmeldformulier.

LIVE Intuitie Training

3 Daagse LIVE training op de Veluwe waarbij we 3 halve dagen gaan werken in het sfeervolle Biota Huis in Putten. Er zijn nog een paar plekjes vrij voor de training van 16 Feb – 23 Feb – 2 Mrt

Online Groepstraining

Wekelijks leer je via Zoom de technieken van het intunen, krijg je oefeningen mee en is er tijd om vragen te stellen. De training is elke donderdag avond om 20.00 uur.

Bij jou in de buurt

Kan je niet op genoemde data of is het te ver uit je buurt? Geef jezelf op met Interesse in LIVE met je woonplaats/provincie zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer we bij jou in de buurt zijn. Of huur TUNE-IN in voor jouw organisatie of groep. Hoe meer mensen kunnen intunen, hoe meer mensen vanuit het Hogere Zelf opvoeden, werken, lief hebben, producten en diensten leveren en het grote plaatje zien.

LIVE Intuitie Training op de Veluwe

Biota Huis Putten | max 10 deelnemers
Met Eyra en host Natasja Dik
3 daagse training
Vrijdag 16 februari 13.00 – 17.00 uur
Vrijdag 23 Februari 09.15 – 13.15 uur
Zaterdag 2 Maart 13.00 – 17.00 uur

Factuur mogelijk ex BTW | Betaling in termijnen ook.

TUNE-IN Selfmastery Class - Online via Zoom

Kan je niet op bovengenoemde data of is het te ver uit je buurt? Of wil je heerlijk vanuit het comfort van je eigen huis deze training volgen? Geef je dan nu op voor de ONLINE training.

In 3 sessies a 2 uur leer je in te tunen zoals Eyra, intuitie uit te breiden en te herkennen, krijg je oefeningen, videos en vragenvoorbeelden mee die helpen om meer vertrouwen te krijgen in het ontvangen van inzichten. Naast de 3 trainingsessies zijn er regelmatig Q&A’s zodat je thuis kunt oefenen maar als je vragen hebt kunt instappen tijdens deze vraag sessies.

De training is elke Donderdag avond om 20.00 uur.
Investering: 195,- euro
Factuur mogelijk, ex BTW | Betaling in termijnen ook.

TUNE-IN Training - Bij jou in de buurt

Kan je niet op bovengenoemde data of is het te ver uit je buurt? Geef je hiernaast op als INTERESSE en vul je woonplaats/provincie in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer we bij jou in de buurt zijn. Ook kan je de TUNE-IN inhuren voor jou organisatie of groep. Hoe meer mensen kunnen intunen, hoe meer mensen vanuit het Hogere Zelf opvoeden, werken, lief hebben, producten en diensten aanbieden. Behalve een 3 daagse training kunnen we er ook een weekend van maken inclusief overnachting.

Factuur mogelijk ex BTW | Betaling in termijnen geen probleem. 

E-Go! Training - Triggers opruimen

Het EGO zal waarschijnlijk altijd bij ons blijven. Maar misschien is dat wel een onderdeel van het proces. Regelmatig kan het je nog laten zien wat er gezien wil worden. Fijn toch? Want met de tools van de training kan je er nu wat mee. De poses tussen triggers zullen daardoor steeds langer worden waardoor je meer rust ervaart.

Loop je toch nog tegen dingen aan en wil je thema’s als relaties, financien, gezondheid tot de bodem uitpluizen en de overtuigingen die daaronder zitten opruimen dan kan dat tijdens een prive sessie met Eyra. Zij lost het niet voor je op want je kan het nu zelf, maar in het begin is het fijn om even samen te kijken en steeds dieper te kunnen gaan naar de kern ervan.

Losse trainingssessie: €150,-
Serie van 3: €400,-
Factuur mogelijk, ex BTW
Betaling in termijnen geen probleem. 

Verdiepingstrainingen

Elevate Your Team - Training voor nieuwe leiders

Meer en meer leiders vragen om getrained te worden vanuit een ander perspectief. De meesten hebben The Personal Reconnection net gedaan en/of the TUNE-IN Training en zijn nieuwsgierig naar hoe dit te gebruiken op het werk. Door intuïtie in te zetten op het werk, kunnen we intappen op wat er door wil komen voor het hoogste goed van alle betrokkenen. Door jou als leider, maar ook je team, elk individu en zelfs de organisatie.

Wanneer we de targets, nummers en producten even vergeten en intunen wat er op 5D niveau door wil komen, wat verkoopt het bedrijf dan eigenlijk? Wat zit er achter de service die het aanbiedt? Kunnen we als leider de blauwdruk van onze teamleden zien? Hun ware potentieel en life purpose? Kunnen we hen de kans geven hun talenten en gaven te activeren, te inspireren en ze de ruimte geven deze in te zetten voor het hoogste goed van de organisatie en zelfs het collectief? YES WE CAN!

Wanneer we onszelf en de organisatie echt in waarde weten te zien, dan stijgen de targets en cijfertjes vanzelf. Het Universum geeft namelijk waarde aan hen die zichzelf in hun ware aard zien! Een nieuwe leider tuned in! In zichzelf. Het ware zelf. In elke schakel binnen het bedrijf. In de ware identiteit van de organisatie en het hogere doel van het bedrijf.

Elevate Your Team, is een training voor nieuwe leiders op weg naar een nieuwe wereld. Vraag een gratis gesprek aan om elkaar beter te leren kennen en te kijken wat er mogelijk is.

 

TUNE-IN! Yourself!

Een 1:1 training met Eyra

De TUNE-IN training gaat over het [her]ontdekken, herinneren en de waarheid bloot leggen van datgene dat jij altijd al was. Het gaat over de ontdekking dat je intuitie BENT, (niet hebt), hoe je dit uit kunt uitbreiden en er dagelijks mee kunt werken. Is jezelf onafhankelijkheid zien voor antwoorden en wijsheid van anderen. Is het opruimen van alles dat we niet zijn, het aanleren van nieuwe gewoonten die je gaan helpen herkennen wanneer je intuitie tegen je spreekt en wanneer EGO. Het is de signalen gaan herkennen en volgen zodat je leven meer en meer klopt voor jou en je life purpose en waarom met de dag helderder en zichtbaarder wordt.

Deze training bestaat uit
* 10 wekelijkse prive sessies
* Of 3 daagse groepstrainingen door het land (kleine groepjes)
* Of online via Zoom
* Energetische sessies en APK beurten om je steeds te upgraden naar je nieuwe level
* recap calls na afloop
* Q&A’s in een groep met andere deelnemers
* Video’s, films, artikelen en oefeningen

Zegt alles JA! IK WIL! En wil je meer weten? Klim dan in je telefoon voor een Discovery Call!

Er zijn maar een paar plaatsen per jaar beschikbaar voor prive trainingen.

Testimonials

FREE DISCOVERY CALL

As this is an investment for your life I can understand you might have some questions. Book in a FREE call and experience a mini session. In about 10 minutes I will clear one limiting belief for you and integrate the truth in your subconscious mind and after that answer any of your questions about us working together.

NOTE: As it is my mission to guide as many people as possible back into alignment with their truth, I love to work with people who are totally fed up with how life has been so far and really ready to move forward! I also love to work with coaches and trainers who have done a lot of the work already, and just need someone to find a blind spot, or to expand to the next level for instance with THE WHEEL OF TRUTH or PERSONAL RECONNECTION with Mathie Iking (Highly Recommended!) 

If you are that person I am your WOMAN and I will do anything in my power to assist you on this journey. 

In love and truth,
Eyra 💋

We use Cookies to give you the best experience. By using our website you automatically agree to this. Would you like more information? Then click here.