Halo

Wat is The HALO Experience?
Een Q&A van de meest gestelde vragen

The HALO Experience
Q: Duurt dat de hele dag?
A: Nee, het is een twee uur durende ervaring, bestaande uit 2 verschillende sessies met een korte plaspauze.
⭐
Q: Wat is het verschil tussen de eerste en tweede sessie?
A: Tijdens de eerste sessie helpt Source Healing blokkades, spanning en stress op te ruimen uit je energieveld en lichaam. Tevens kan het lichtcodes in je blauwdruk en DNA activeren. Bijvoorbeeld je volgende stap, moed, zelfliefde, overvloed, creativiteit, etc. Dit gebeurt zowel door Source Healing als de zang van Eyra.
⭐
Q: Wat is Source Healing precies?
A: Source Healing is een collectie van verschillende helende frequenties die doorkomen op het moment dat Mathieu zichzelf aanzet. Deze doen per persoon iets verschillends. Zelfs elke keer dat je komt, omdat jij niet meer dezelfde persoon bent als de vorige keer. Verder creëert het een veld waarin hoge trillingsfrequenties als het ware lage (jaloezie, stress, spanning, pijn, verdriet) uitnodigt te veranderen in hoge trilling. Het lost als het ware op, zoals donkerte oplost als je het licht aandoet. Mathieu zelf stuurt niets.
⭐
Q: Wordt je hierbij aangeraakt?
A: Nee. Mathieu loopt om je heen en maakt verschillende symbolen en bewegingen in de lucht waarbij de helende frequenties het werk doen.
⭐
Q: Wat kan ik ervaren?
A: Dat is per persoon en sessie verschillend. Het wordt overwegend als ontspannend ervaren. Maar je kan bijvoorbeeld ook druk ervaren op het derde oog of gekriebel bij je kruin. Sommige mensen zien kleuren, vormen, beelden, anderen voelen meer of soms zelfs helemaal niets en lijken in slaap te vallen. Dit is een trance -achtige toestand die ervoor zorgt dat de energie zijn werk kan doen.
⭐
Q: Hoe werkt de zang?
A: Zowel Source Healing als de zang van Eyra doen hetzelfde als de zon; het activeert de lichtcodes in je DNA. Sommige mensen zeggen de activatie te voelen, anderen zien zichzelf in een kolom van licht als Eyra achter ze gaat staan. Sommige merken niets, behalve geraakt te zijn door de muziek.
⭐
Q: Is er iets mis met me als ik niks zie of ervaar?
A: Nee hoor, alles wat je ervaart (of niet) is goed. Energie laat zich niet zien. De transformatie gebeurt vooral op onzichtbaar niveau, in andere dimensies (quantum). De mind wil het graag, maar soms komt de heling beter door juist als je helemaal blanco bent.
⭐
Q: Wat bedoelen jullie met quantum?
A: We zijn zoveel meer dan wat we zien. Gaan zoveel verder dan het lichaam. Zijn niet alleen hier, maar ook daar. In alle dimensies en tijdlijnen. We zijn een onderdeel van het veld en alles erin. Met quantum level bedoelen we dus je hele spectrum, in alle dimensies en tijdlijnen.
⭐
Q: Ik ben enorm gevoelig en ben bang dat ik van andere mensen dingen oppik, kan dat?
A: We begeleiden je van A tot Z en zorgen voor een goede gronding, zodat je in je eigen bubbel blijft. De frequentie is zo hoog dat je niet bang hoeft te zijn voor rare dingen.
⭐
Q: Wat doet de handpan?
A: De handpan resoneert op het hartchakra. Omdat Source Healing ook vanuit het hart werkt, en het hart het portaal naar Het Veld is, helpt de handpan je ontvankelijk te maken voor de helende frequenties. Uit het hoofd te gaan en in het hart. Bovendien legt het een veld neer waarin we een eenheid kunnen ervaren die heel fijn, liefdevol en warm is.
⭐
Q: Wat doet de sessie na de pauze?
A: Deze sessie is zoals de SCM Clearing sessies van Eyra, maar dan op groepsniveau. Via een visualisatie maken we een reis waarin de deelnemers zelf oude overtuigingen van de mind gaan transformeren. Ze tuned hierbij in op de groep en is elke keer anders.
⭐
Q: Is dat niet heel persoonlijk?
A: Het gebeurt in de privacy van je eigen hoofd. Niemand wordt aangewezen of hardop gedeeld. Alleen na de sessie mag je als je wilt delen of vragen stellen, maar hoeft niet.
⭐
Q: Waar staat SCM voor?
A: Subconscious Mind (onderbewustzijn).
⭐
Q: Hoe werkt SCM Clearing?
A: Onze gevoelige antenne heeft heel wat overtuigingen opgeslagen in het onderbewustzijn. Alles wat we vroeger opgepikt hebben. Alle dingen waar onze ouders en voorouders niet over konden praten komt als het ware vast te zitten en bepaalt onze gedachten, keuzes en gedrag. Door SCM Clearing komt het aan het licht omdat het gezien wordt. Na de clearing komt de ware jij naar boven en kan je JOUW leven gaan leven.
⭐
Q: Is het zwaar?
A: Bij SCM Clearing gaan we niet in oude trauma’s wroeten. De pijnlijke details hoeven niet herleefd te worden. Het verleden niet naar het hier gehaald. Tijdens The HALO Experience is het meer een geleide meditatie en helende reis waarbij we overtuiging van de mind opruimen en we kijken wat de waarheid was. Eenmaal de waarheid doorzien, heeft de mind geen interesse meer. Dit gebeurd allemaal in de privacy van je eigen hoofd.
⭐
Q: Wat doet Mathieu tijdens de tweede sessie?
A: De Source Healing die hij tijdens de tweede sessie faciliteert legt een veld neer van hoge frequenties. Alles wat er tijdens de tune-ins van Eyra naar boven komt, wordt ook door Source Healing als het ware opgelost in dat veld. Je cleared dus op zowel mind, als lichaam, energetisch en quantum niveau.
⭐
Q: Jullie schrijven dat we het quantumveld gaan bezoeken. Hoe dan?
A: Aan het einde van de sessie worden jullie begeleid naar het veld. Dit is niet in woorden uit te leggen, maar we nodigen je uit het te komen ervaren. Vandaar de naam “Experience”.
⭐
Q: Kan ik mijn kinderen meenemen?
A: Deze sessie is niet voor kinderen geschikt. SCM Clearing mag pas vanaf 16 jaar. Door als ouder geblokkeerde energie in de familie lijnen op te ruimen, help je je kinderen al.

⭐
Q: Is er een cacao ceremonie?
Nee. The HALO Experience gaat over helderheid en waarachtigheid en inzichten krijgen vanuit je eigen ware zelf zonder middelen (hoe natuurlijk ook).

Q: Hoe staan jullie tegenover gebruik van plantmedicijnen en drugs?
Plantmedicijnen en ook cacao kunnen mogelijk helpen om meer inzichten te geven, maar kunnen ook verwarren omdat het brein geprogrammeerd is om dingen aan elkaar te koppelen ook al heeft het niets met de werkelijkheid te maken. De inzichten hoeven dus helemaal niet te kloppen.

Zelfvertrouwen krijg je door te vertrouwen in je ware zelf is ons motto. Wij zijn dus niet van de afdeling middelen en vragen je om vooraf geen plantmedicijnen, alcohol of drugs te gebruiken.
⭐
We hopen hiermee de meesten van jullie vragen te hebben beantwoord. Voor meer antwoorden kom vooral naar de sessie. We bespreken elke sessie kort even na.
⭐
We zien ernaar uit jullie te ontmoeten.

Liefs Eyra en Mathieu
Facilitators

Wil je kennis maken met The HALO Experience?
Boek hier je ticket.

En volg ons op Telegram om op de hoogte te blijven van al onze events.

Het Grote GeHEEL

Waarom is heling belangrijk?
Hoe meer mensen hun blauwdruk volgen (de ambitie die het Universum voor ze had toen het hen maakte), hoe beter voor het grote geheel. Het Universum heeft met een ongekende intelligentie alle vormen gemaakt zodat ze bijdragen aan de groei van het Universum. Door te clearen wat niet van ons is en ons te verbinden met wat wel, dragen wij (allen) bij aan de groei van het Universum.

Daarnaast verhoogt het onze trillingsfrequentie als we de dingen doen waar we blij van worden en die ons gemakkelijk afgaan. Het veld om ons heen bestaat daarmee ook uit de energie van joy, liefde, harmonie, overvloed, vrijheid etc. Ieder wezen dat met ons veld in aanraking komt, wordt daarmee als het ware “aangezet”. En omdat ALLES verbonden is met elkaar, zo ook Het Grote GeHEEL.

The Experience from others

We use Cookies to give you the best experience. By using our website you automatically agree to this. Would you like more information? Then click here.