Training

Welkom op de trainingspagina!

Op deze pagina vind je verschillende intuïtie trainingen met als doel; heel doelgericht werken met je intuïtie, je hogere zelf en het onderbewustzijn om antwoorden te krijgen op al je levensvragen vanuit het Universum!

TUNE-IN!
* Op relaties
* Je eigen onderneming of werk
* Lichaam en gezondheid
* Of je dat huis nu wel of niet zal kopen/huren
* De schoolkeuze van je kinderen
* Je blauwdruk en waarom
* Je overtuigingen
* Bronoorzaken uit de familielijn
* En verder op alles wat belangrijk is om jouw wereld te creëren op basis van het hoogste goed.

 

Voor wie?

Particulieren, ouders, maatschappelijk werkers, ondernemers, nieuwe leiders, coaches en trainers, mensen met ADD, ASS, een HQ en heel eerlijk? Eigenlijk iedereen!

Waarom?

* Omdat de Higher Intelligence het grote plaatje overziet en grote geheel dient
* Omdat het intunen je onwijs veel tijd gaat schelen in kiezen
* Zeer interessante inzichten oplevert vanuit een hoger perspectief
* Je iemand (kinderen, partners, collega’s, de organisatie) ECHT leert te zien voorbij het gedrag en verhalen
* Je je WARE zelf en blauwdruk leert kennen
* JOUW leven kunt gaan creëren

Ja, ik heb interesse in TUNE-IN!

Mail contacteyramoon @ gmail.comof vul onderstaand formulier in.

Zelfstandig ondernemer?
Kosten aftrekbaar van de belasting + BTW teruggave.

Trainings Aanbod

EM Great Talks

LIVE

Zaterdag 5 oktober
Centrum ViaDaan, ’s Gravendeel
09.30 – 13.30 uur

In een klein groepje leer je de technieken van het intunen op je hogere zelf, je onderbewustzijn wat er nog gezien en getransformeerd wil worden, leer je de techniek van het transformeren zodat jij voortaan thuis zelf aan de slag kunt. We gaan samen oefenen en is er tijd om vragen te stellen.

Daarnaast krijg je documenten mee met de samenvatting van de training en oefeningen voor thuis.

Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de TUNE-IN Q&A’s voor meer verdieping. Bij intunen geldt: oefening baart kunst! Net zoals je tig jaar naar je mind geluisterd hebt 😉

€111,00 inclusief koffie en thee
Zelf lunch mee nemen. 

TUNE-IN!

Diverse groepen op verschillende dagen en tijden starten in oktober, november, december en januari. Via Zoom.

 

In 3 lessen van circa 1,5 uur leer je de technieken van het intunen op je hogere zelf, je onderbewustzijn wat er nog gezien en getransformeerd wil worden, leer je de techniek van het transformeren zodat jij voortaan thuis zelf aan de slag kunt. We gaan samen oefenen en is er tijd om vragen te stellen.

Investering: € 99

Inclusief:
– 3 lessen
– De recording
– Documenten met oefeningen voor thuis.

Ook heb je onbeperkt toegang tot de TUNE-IN Q&A’s die jaarlijks meerdere keren gehouden worden voor meer verdieping.

 

MOMENTUM!

Elke vrijdag losse lessen of 3 maanden
Via Zoom 11.00 – 12.00 uur
Investering: € 11 per keer | € 111 voor 12 lessen

 

Wekelijks oefenen met studenten die de TUNE-IN! training gedaan hebben. Bij intunen geldt: oefening baart kunst! Net zoals je tig jaar naar je mind geluisterd hebt, leer je tijdens MOMENTUM! de juiste vragen en doorvragen te stellen en gaan we vooral op zoek naar de waarheid.

Heb je de TUNE-IN training al gedaan? Geef je dan hier op voor MOMENTUM! Waarin je het intunen master wordt.

Geen zin of tijd om deze LIVE (online) bij te wonen maar wel de recording te ontvangen? Geen probleem! laat het even weten in de comment sectie en je krijgt de recording thuis.

Let wel: De groep deelt haar bevindingen (intunings) per chat tijdens de Zoom. Er wordt dus niet gesproken door de deelnemers.
Dit mis je als je niet LIVE aanwezig bent.

 

Verdiepingstrainingen

Ondernemen met je Hogere Zelf

Als startende ondernemer of reeds werkzame ondernemer loont het om dagelijks je intuitie in te zetten voor je organisatie. Heb je de basis training intunen gevolgd, dan kan je met Ondernemen met je Hogere Zelf finetunen op je bedrijf.

Via 1:1 sessies met Eyra en je hogere zelf gaan we kijken wat het Universum door jou en je organisatie heen wil bereiken. Welke dienst of product wil het manifesteren? Maar veel belangrijker; wat zit erachter? Wat is het effect op het collectief? Je hogere zelf kan je helpen de juiste klanten te vinden, leveranciers, samenwerkingen, locatie, maar ziet ook het grote plaatje. Als we die pure guidance volgen, dat verder kijkt dan onze mind, volgt flow vanzelf.

Ondernemen met je Hogere Zelf is een training voor nieuwe ondernemers die willen werken aan een nieuwe wereld. Voorbij winst en doelen, maar zichzelf wil inzetten in een wereld vanuit het hart. 

Passie
Ondernemen met je hogere zelf is mijn grootste passie. Mijn gave laat tevens verschillende tijdlijnen zien die voor jou mogelijk zijn, zodat zoeken niet langer hoeft en we onwijs veel tijd kunnen besparen. Graag begeleid ik je dit zelf te doen en te leren de juiste vragen te stellen. Vraag een gratis gesprek aan om elkaar beter te leren kennen en te kijken wat er mogelijk is.

Liefs, Eyra
Trainer.

Losse sessie : 30 minuten € 75,00 ex BTW
Pakket van 3 sessies a 60 minuten : €450,- ex BTW

Op te geven als kosten in je administratie en BTW terug te ontvangen!

Mail contacteyramoon @ gmail.com

Elevate Your Team - Training voor nieuwe leiders

Meer en meer leiders vragen om getrained te worden vanuit een ander perspectief. De meesten hebben The Personal Reconnection net gedaan en/of the TUNE-IN Training en zijn nieuwsgierig naar hoe dit te gebruiken op het werk. Door intuïtie in te zetten op het werk, kunnen we intappen op wat er door wil komen voor het hoogste goed van alle betrokkenen. Door jou als leider, maar ook je team, elk individu en zelfs de organisatie.

Wanneer we de targets, nummers en producten even vergeten en intunen wat er op 5D niveau door wil komen, wat verkoopt het bedrijf dan eigenlijk? Wat zit er achter de service die het aanbiedt? Kunnen we als leider de blauwdruk van onze teamleden zien? Hun ware potentieel en life purpose? Kunnen we hen de kans geven hun talenten en gaven te activeren, te inspireren en ze de ruimte geven deze in te zetten voor het hoogste goed van de organisatie en zelfs het collectief? YES WE CAN!

Wanneer we onszelf en de organisatie echt in waarde weten te zien, dan stijgen de targets en cijfertjes vanzelf. Het Universum geeft namelijk waarde aan hen die zichzelf in hun ware aard zien! Een nieuwe leider tuned in! In zichzelf. Het ware zelf. In elke schakel binnen het bedrijf. In de ware identiteit van de organisatie en het hogere doel van het bedrijf.

Elevate Your Team, is een training voor nieuwe leiders op weg naar een nieuwe wereld. Vraag een gratis gesprek aan om elkaar beter te leren kennen en te kijken wat er mogelijk is.

 

Ja, ik heb interesse en wil graag vrijblijvend kennis maken. Mail contacteyramoon @ gmail.com

Testimonials

FREE DISCOVERY CALL

Wil je eerst even kennis maken en heb je nog vragen?
Boek een Discovery Call in! Dan kijken we samen wat mogelijk is voor jou!

Ik zie ernaaruit je te ontmoeten! Samen maken we die nieuwe wereld!

Veel liefs,
Eyra

We use Cookies to give you the best experience. By using our website you automatically agree to this. Would you like more information? Then click here.