Reconnection

Reconnection Retreat Zeeland

A life changing experience

Tijdens zijn verblijf in Nederland van 27 December tot en met 2 Januari is Mathieu Iking beschikbaar voor het geven van De Personal Reconnection. Dit is een zeer krachtige energetische ‘upgrade’ die zijn leven en dat van vele anderen volledig heeft veranderd. Het is een groot kado aan jezelf en je persoonlijke evolutie op elk niveau.

Wat is The Personal Reconnection?

Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam verbonden met een netwerk (o.a. Ley lijnen) dat onze planeet omringt. Deze lijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een groter netwerk; de Universele Intelligentie.

We zijn in de loop van de jaren deze connectie verloren. De Personal Reconnection herstelt deze ‘axiatonale’ lijnen die het ons mogelijk maken om unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en evolutie op spiritueel en persoonlijk vlak. 

De lijnen zijn onderdeel van het circulatiesysteem en zelf herstellend vermogen van ons lichaam. Omdat ons lichaam net als het Universum een zelf regulerend systeem en bewustzijn is, is het nauw verbonden met de Universele intelligentie. Zoals alles in de natuur een ecosysteem is en verbonden met elkaar. 

De lijnen maken een uitwisseling mogelijk van licht en informatie tussen jou en het Quantum veld.

Na de Personal Reconnection ervaren mensen dan ook vaak dat het leven makkelijker is, meer in ‘flow’ en in synchroniciteit. Het kan balans brengen in het lichaam, effect hebben op onze intuïtieve en andere vermogens en wordt vaak ook beschouwd als een manier om je levensdoel te vinden en bereiken. 

De Personal Reconnection is een ongelofelijk cadeau voor jezelf of anderen. 
Een upgrade voor je evolutie.

Hoe werkt het?

De Personal Reconnection bestaat uit twee afspraken van ongeveer een uur waarvan 30-40 minuten op de massagetafel wordt doorgebracht. De sessies vinden binnen 3 dagen of met minimaal een nacht ertussen. Het is een ondersteuning van het levenspad en draagt bij aan jouw ontwikkeling en bewustzijn. 


Wat is inbegrepen?

DAG 1
:

– 1:1 Subconscious Mind Healing met Eyra Moon/Mathieu Iking
– Personal Reconnection 
sessie 1

DAG 2:
– Personal Reconnection 
sessie 2
– Stiltewandeling op de beroemde Stone Henge Leylijn aan de Zeeuwse kust. Investering

Mathieu Iking

Eyra Moon

€ 333,- Gespreide betaling mogelijk

Mathieu geboren in Nederland kwam voor het eerst met healing in aanraking in 2006 bij een training Quantum Touch. Nadat in 2008 de Reconnection op zijn pad kwam stopte hij met zijn baan in de reclamewereld en vertrok naar Ibiza. Na 7 jaar het beoefenen van Reconnective Healing, begonnen spontaan helende frequencies te downloaden inmiddels bekend als Source Healing. Een volledig nieuwe healing methode, krachtig en op het hart gebaseerd. Naast Source Healing is De Personal Reconnection nog steeds iets dat hij het liefste doet. 


Eyra had vanaf kinds af aan al een enorme fascinatie voor het Universum, de natuur, sterrenhemel en het leven achter de menselijk bedachte schermen. Vragen als “Wie ben ik” over de jaren heen werden “Wat ben ik?” en eindigde uiteindelijk in een “Geen Zelf”. Ook vroeg ze zich al vanaf kinds af aan af, waarom we hier zijn. Wat ons doel is. Waarom het Universum ons gemaakt heeft zoals we zijn. Behalve haar helderziendheid heeft ze een intensieve training achter de rug in Subconscious Mind Healing waarbij ze kan intunen op de root van onze overtuigingen en waarom ze ontstaan zijn. Eyra is een gecertificeerd IWI Intuitive Life Coach en Transformatie coach. Zelf voelt ze zich meer een doorgeefluik van liefde.

Weekendje Zeeland

Wil je blijven overnachten? Wij werken samen met in de Drie Koningen, een sfeervolle Airbnb met drie kamers met eigen badkamer in het historische hart van Middelburg.
Loop via de eeuwenoude Abdij naar de sfeervolle trainingsruimte dat zich in een oud VOC pakhuis bevindt. Waan je terug in de tijd in het mooie Middelburg met haar smalle Middeleeuwse straatjes.

Waai uit op de Zeeuwse stranden en maak zo van je Personal Reconnection een ervaring om nooit te vergeten.

BOEK

De Personal Connection

We use Cookies to give you the best experience. By using our website you automatically agree to this. Would you like more information? Then click here.