Nederlands

Wat is "Subconscious Mind Clearing?"

Oude overtuigingen en blokkades (energie) uit familielijnen opruimen in het onderbewustzijn met wortel en al.

Deze transformatie methode is in Nederland nog vrij nieuw en gaat diep in op de bronoorzaak van onze overtuigingen, angsten, onzekerheden en andere blokkades die onze levensstroom in de weg zitten en opgeslagen zitten als een energiebal die vast is komen te zitten in je familielijn. 

Tijdens de 1:1 sessies tune ik in op zowel je Hogere Zelf, als je onderbewustzijn om te kijken waar, wanneer en waarom deze ontstaan zijn. In gesprek met je Hogere (eigenlijk Ware) zelf wordt de waarheid van die situatie getoond. Hierdoor komt de vastzittende energie aan het licht en bevrijd jij als het ware jezelf en is er opluchting en ruimte.

De sessie bestaat uit een kort gesprekje, waarna we via een visualisatie het onderbewuste in gaan. We gaan hierbij niet diep in oude wonden wroeten, maar eerder op zoek naar de waarheid. Middels een speciale techniek wordt deze op diep niveau geïntegreerd en de energie van je onderbewustzijn veranderd. Hierdoor wordt een nieuwe mind gecreeerd (quantum physics) en is de transformatie blijvend. Hoe vaker je dit doet, hoe helderder wordt wie en wat jij echt bent en wat je life purpose is.

Als je echt je leven blijvend veranderd wilt zien is dit HET startpunt!

Zie de video voor uitgebreide uitleg en verschillende sessies in het aanbod op deze website pagina.

ADVIES
1 sessie voor de moederlijn
1 sessie voor de vaderlijn
1 sessie voor het opruimen van overtuigingen ontstaan tijdens de eerste tien levensjaren.

 

AANBOD SESSIES

Korte Intune Online

Clearing Vrouwenlijn

Clearing Vaderlijn

Full Clearing

Heb je een korte intune vraag of wil je even sparren terwijl ik met je meekijk?

Half uur 55 euro

Het opruimen van de bronoorzaak van overtuigingen in je onderbewustzijn dat je hebt overgenomen vanuit de moederlijn.
(Opschonen wat niet van jou is en nooit geweest)

Transformatie prijs: 150 euro

Het opruimen van de bronoorzaak van overtuigingen in je onderbewustzijn dat je hebt overgenomen vanuit de vaderlijn.
(Opschonen wat niet van jou is en nooit geweest)

Transformatie prijs: 150 euro

Het opruimen van de bronoorzaak van overtuigingen in je onderbewustzijn op zowel mind, lichaam, energieveld en zelfs quantum niveau. Met Eyra en Mathieu op vader of moederlijn.

Transformatie prijs: 250 euro

Clearing 10 Years

Bos sessies

Clearing Relaties

High on Life

Tijdens deze sessie gaan we overtuigingen en blokkades opruimen die zijn ontstaan gedurende de eerste tien levensjaren. Tijdens een bijzondere ‘helende’ reis gaan we deze transformeren en in een nieuwe energie zetten. Dit zorgt voor nieuwe neuropaden in je brein, dat ervoor zorgt dat je andere kansen en mogelijkheden gaat herkennen en andere keuzes maakt.

Transformatie Prijs 150 euro

 

De bos sessies is voor natuurliefhebbers, hoog sensitieve personen en mensen die hun intuitie willen leren herkennen en uitbreiden op een andere manier dan je gewend bent. Met het bos als grote inspiratiebron en leraar gaan we gronden, intunen en technieken leren die je helpen meer bij je eigen gevoel te blijven. In contact te komen met je intuitie, je antenne en meetinstrument om eerder te ontdekken wat bij jou past en wat niet.

Transformatie prijs: 150 euro

Of het nu je zus, moeder, baas of liefdespartner is; het omgaan met andere mensen is soms knap lastig. Vooral omdat iedereen met een bomvol onderbewustzijn rondloopt en vanuit oude patronen en gedachten reageert. Wil je dat Eyra eens met je meekijkt? Samen specfieke overtuigingen opruimen rondom relaties? Vul dan onderstaand formulier in. Samen gaan we op zoek naar verborgen patronen en vooral …. de (universele) waarheid.

Transformatie prijs: 150 euro

Create Your Life

Wie ben jij? Wie ben je echt?
Wat staat er in je blauwdruk geschreven? Hoe wil het Universum zich door jou heen bewegen? Wat is de boodschap van je hogere zelf? In 3 sessies ga je samen met Eyra op zoek naar je blauwdruk en jouw flow. Voorwaarde is dat je minstens 2 subconscious mind clearingen gedaan hebt, zodat je enigsinds leeg van start kunt. De overige overtuigingen ruimen we tijdens deze serie op. Zij geeft je de tools mee om het vervolgens zelf te gaan doen.

Transformatie prijs: 450 euro

Testimonials

Heel erg bedankt voor dit prachtige moment en voor dit nieuw begin! Ik heb alleen maar met een glimlach rond gelopen sinds ik bij jou ben geweest! Ik heb gewoon geen woorden voor hoe prachtig ik dit vind maar ook hoe dankbaar ik voor dit moment ben!

N.J Middelburg

Bedankt voor deze bijzondere ervaring!
En fijn dat er zo snel al een verandering te merken was, ik moet zeggen dat ik me nu ook anders voel… kan het niet precies uitleggen, maar veel rustiger en lichter.
XW. Rotterdam

Mijn eerste sessie was echt prachtig. Eyra is erg puur en duidelijk. Ik voelde me direct veilig bij haar. Ze was in staat om direct naar de bronoorzaak te gaan van mijn overtuiging dat problemen veroorzaakt en ruimde het direct op. Ook vond ze direct de waarheid en het integratie proces voelde ik. Ongelofelijk wat jaren therapie over het hoofd gezien heeft was in 30 minuten aan het licht!

S.R. Breda

 

ELEVATE

Om de transformatie op alle niveaus te laten plaatsvinden (body, mind and energy), ben ik de samenwerking aangegaan met energie werker Mathieu Iking van Source Healing Ibiza.
Samen hebben we een uniek 3-stappen programma ontworpen om je
naar het volgende niveau te brengen van je persoonlijke evolutie.
Om jezelf ECHT te ontdoen van oude blokkades en overtuigingen op elk niveau.
Te stoppen met saboteren, overwegend verdrietig of leeg te zijn.
Om ECHT je ware zelf te ontdekken en een leven in waarheid te gaan leven
in volle potentie! JOUW LEVEN! Zoals het Universum voor ogen had toen het je maakte.

Het 3 stappenplan =

Stap 1. OPRUIMEN WAT NIET VAN JOU IS

Ruim in drie SCM sessies op wat niet van jou is. Inclusief waarheid integratie een ware transformatie. [met Eyra Moon]
Sessie 1: Moeder
Sessie 2: Vader
Sessie 3: Transformatie van overtuigingen en ervaringen van de eerste tien levensjaren.

Volg tevens drie Source Healing sessies met Mathieu Iking om alles wat los gekomen is ook op energetisch en lichamelijk niveau op te ruimen, oude blokkades los te laten, te resetten. Weer in balans te komen. Om tijd de sparen kan Mathieu aanwezig zijn bij de SCM sessies. Zowel live in Nederland (ZIE TOURLIJST), tijdens de 1:1 RETREATS IBIZA, of via ZOOM. Vindt je het prettiger om alleen met hem af te spreken om volledig de Source Healing sessie te ervaren en te voelen wat het met je doet, even helemaal “zelfloos” te worden, boek dan HIER. 

Stap 2. RECONNECT

Met The Personal Reconnection worden 108 punten van je systeem (meridianen) met de leylijnen van de Aarde en het grid van het Quantum veld / Universum verbonden. Deze activatie zorgt voor meer synchroniciteit, flow, inzichten, dromen, je life purpose wordt helderder en is een absolute must en upgrade! Wat het doet is voor iedereen uniek, maar heeft ons allebei gebracht waar we nu zijn.

Boek je Personal Reconnection bij Mathieu Iking zowel live in Nederland (ZIE TOURLIJST), tijdens de 1:1 RETREATS IBIZA,
of via ZOOM


Stap 3. TUNE-IN

Maak tijdens de TuneIN training contact met je antenne. Je hebt geen intuitie, je BENT HET! Leer ermee te werken en je leven zal niet meer hetzelfde zijn! Leer zelf op te ruimen wat niet van jou is en de waarheid te integeren. Leer je blauwdruk te lezen. Je life purpose te herkennen. Een leven te creeren gebaseerd op je WAAROM. Het waarom het Universum jouw gemaakt heeft; ON PURPOSE! [Trainer: Eyra Moon].


Je kan alle onderdelen los boeken.
Vraag eerst een FREE Discovery Call aan om te kijken wat mogelijk is voor jou.

 

Are You Ready?

Wij beloven veel tijd en aandacht in je te besteden omdat het onze Life Purpose is om mensen in alignment te brengen met hun ware essentie. Niet alleen voor jou, maar omdat dit in het hoogste goed is van iedereen en de hele planeet! We zijn immers allemaal verbonden.

In ruil daarvoor vragen we maar 1 ding:

Ben je er klaar voor?
Klaar om JA te zeggen tegen jou?
Je ware zelf? Ready om naar een next level te gaan?

Want als jij wil investeren in jezelf,
doen wij dat ook en zullen er alles aan doen om je daarbij te helpen!

Als het antwoord volmondig JA is!
WELKOM Op de eerste dag van je TRUE SELF LIFE 😃

Testimonials

Wat de 3 stappen mij hebben gebracht:

– De zekerheid dat ik energie ben, een licht met daarom heen een lichaam.
– Waar mijn onzekerheden en angsten vandaan komen, namelijk van ouders en generaties terug. Die zijn opgeruimd.
– Dat als ik mijn ware zelf volg gelukkiger ben.
– Dat het Universum waar ik zo naar verlang hier al is, nu en niet pas als ik dood ben.
– Ik ga niet dood alleen mijn lijf. – Dat mijn huidige werk niet meer bij mij past. Dat ik mag healen/ coachen”

[M.L uit Nederland]

Voor de training met Eyra was ik vooral moe en soms out of the blue boos als de techniek van computers bijvoorbeeld mij in de steek liet. Door de training heb ik meer energie en onderzoek ik mijn boosheid.
“Wat wil deze boosheid mij vertellen?”
Ha ha, dat ik het vooral even rustiger aan mag doen.
Het is fijn om in te tunen op mijn hogere zelf. Dat dat ook onbewust gebeurt, merk ik bijvoorbeeld als ik het net over iemand heb en diegene belt mij. Dat is dus geen toeval!

Op dit moment ben ik volop bezig met ondernemerschap en de afgelopen weken zit ik echt in de flow. Dat is het resultaat van werken met Eyra! Echt een aanrader als je ook innerlijke rust en flow wilt.
Dat is echt een goede investering!

Marjan Bakker
Uithoorn

JA! IK WIL! 😃

*Let op: Ik ben geen arts, stel geen diagnoses en geef geen advies over medicijngebruik.
Mijn consulten en begeleiding zijn een aanvulling op de reguliere behandelingen van artsen en hulpverleners.
Het doel van de SCM Clearing sessies is om de overtuigingen op te schonen in het onderbewustzijn
en je ware zelf te ontdekken. Door de waarheid te achterhalen van de ervaring, verliest de Mind zijn interesse en wordt stil.
In die stilte wordt wie jij echt bent zichtbaar en hoorbaar.

Bezoek ons LIVE!

Halo Tour Nederland

The HALO Experience on Tour!
Een krachtige transformatie groepsessie met SCM Clearing, Source Healing, Soundhealing en DNA activatie op diverse locaties in Nederland. Tevens zijn alle drie de stappen te boeken op deze locaties.

We use Cookies to give you the best experience. By using our website you automatically agree to this. Would you like more information? Then click here.