Italy NL

Bucket-list ervaring

Regelmatig beiden we een exclusieve training en levensveranderende ervaring aan op deze prachtige locatie in Italie. Ga mee op deze 4-daagse retreat. Even zonder mobiele telefoon en TV. Alleen het geluid van stilte. Seminars en sessies bij de open haard. Relax in het Romeinse badhuis. Leer in tunen in de natuur, je hogere zelf en elkaar. Werk met energie en andere zelf leiderschaps technieken en vlieg terug in een hogere trillingsfrequentie om eenmaal thuis een nieuw leven te kunnen creeren. Eentje die in harmonie is met je life purpose.

Loslaten - Herinneren en Verbinden

Alle deelnemers hebben The Personal Reconnection gedaan, waardoor we met een bijzondere groep mensen deze reis gaan ondernemen. Alles in de natuur en het Universum is verbonden met elkaar en met een reden. De sessies, seminars en training gaan daarom over de volgende stap: Hoe gebruik je die verbinding en hoe kan je nog meer verbinding maken met de natuur, elkaar, je hogere zelf, je blauwdruk?

danny en annemiek eremito okt 2022
reconnect nature with Eyra
Danielle Eremito okt 2022

Locatie

Zoals je weet kiezen Mathieu en Eyra altijd plekken waarvan je hart al opengaat als je binnenkomt. Eyra werd jaren geleden naar deze plek geleid. Ze zal je er alles over vertellen bij de open haard. Het klooster ligt in het hart van Italie en is gebouwd op een kracht plek. Het hier zijn brengt je al direct in een hogere trilling en verstilt de mind.

hotel for the soul ITALY
poort
Exclusieve Weekend Eyra and Mathieu
eremito silenzio
exclusive weekend
exclusive training

Je eigen ruimte

In veel retreat huizen moet je een kamer delen. Wij vinden het echter belangrijk dat je tijdens dit retreat veel tijd en ruimte voor jezelf hebt voor je eigen proces om zeker snachts even in je eigen energie te kunnen zijn. Elke deelnemer heeft daarom zijn eigen slaapkamer met eigen badkamer. Dit is echt een cadeau voor jezelf. Even alle aandacht en liefde voor jou!

Zielenvoeding

Behalve het voeden van je ziel, voeden we ook ons voertuig met overheerlijke vegetarische biologische maaltijden 3 keer per dag. Het klimaat hier zorgt ervoor dat we hoogstwaarschijnlijk zelfs in november lekker buiten kunnen lunchen. Mocht het toch te koud zijn, dan zitten we bij de openhaard. De avond maaltijd is een stilte diner, waardoor je even in je eigen wereldje zit en kunt terug kijken op de dag. Dit deden de Benedictijnse monniken in die tijd ook. De maaltijden zijn ook gebaseerd uit die tijd.

 

exclusive training

Het Programma

De volgende retreats zijn:
1-5 Juni
3-7 November [Advanced Training].

JA! IK WIL MEE!!


Heb je minimaal een HALO Experience, Source Healing, of SCM Clearing session bijgewoond?
Heb je The Personal Reconnection gedaan of sta je op het punt om dit te doen? 
Stuur ons een bericht en we sturen je meer informatie.

We zien ernaar uit samen met jullie dit avontuur aan te gaan!

Liefs,
Your hosts Mathieu and Eyra

 

JA IK WIL MEE!

We use Cookies to give you the best experience. By using our website you automatically agree to this. Would you like more information? Then click here.